Cosmelan

Virker effektiv, også for mørke hudtyper​

Mørke pletter i ansigtet, som skyldes hyperpigmentering – samt andre mangler forårsaget af melanin – giver store bekymringer til både mænd og kvinder.

Dette problem kan dog løses. Ved at påvirke dannelsen af melanin direkte er det muligt at fjerne pigmenteringer effektivt samt at give huden dens naturlige farve, glathed og stråling tilbage.​

​Cosmelan® Depigmentation – den mest succesrige Topical Depigmentation Program

​Cosmelan Depigmentation behandlingen giver forbedring af udseende af pigmenteret hud med en meget høj sikkerhedsmargin.

Cosmelan Depigmentation er udviklet af Mesoestetic Laboratories (Barcelona), som er en medicinsk og kosmetisk virksomhed, der er kendt verden over for deres innovative forskning og revolutionerende metoder indenfor medicinsk kosmetik. Cosmelan blev meget hurtigt kendt og brugt i verdens førende klinikker på grund af sin effektivitet og sikkerhed i forhold til andre metoder.

Cosmelan Depigmentation hovedvirkning er eliminering af melanin pletter på hudens overflade (melasma og chloasma), graviditets pletter (maske), leverpletter, akne pigmenteringer og andre pigmentforandringer på pande, kinder, overlæbe, nakke, hænder

​Cosmelan Depigmentation behandlingen er en meget alsidigt og dyna-misk proces, som let kan tilpasses behovene for den enkelte patient.

​Behandlingens mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

​Flere af de stoffer, som Cosmelan formel indeholder virker blokerende på dette enzym.

​Fordele

Cosmelan® Depigmentation behandlingen tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger:

  • ​Alle typer af pigmenteringer: Melasma, chloasma, UV og PIH​
  • Fjerner pigmentering hurtigt og nemt​
  • Anvendes for alle hud typer (Fitzpatrick I – VI)​
  • Let peeling giver foryngende og udglattende effekt​
  • Meget effektiv til behandling af akne problemer​
  • Behandling kan bruges hele året rundt, også om sommeren​
  • Indeholder ikke TCA​
  • Indeholder ikke Hydraquinon​
  • Høj sikkerhedsmargin​

Resultater

I 99% af tilfældene forsvinder pletterne og det giver forbedringer på 95%.

​Allerede en uge efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen kan man observere en mærkbar betydelig forbedring af huden! Der opnås reduktion i pletternes udseende, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter en måned opnås maksimalt resultat, pletterne forsvinder helt og huden får sin naturlige kulør. Som bonus-effekten reducerer Cosmelan tagl- og fedtproduktion, mindsker porerne og er yderst effektiv for akne hud med pigmenteringer.​

​Behandling

Trin 1

– i klinikken. Cosmelan programmet indeholder speciel udviklet pigmentreducerende maske, Cosmelan 1, som anvendes på klinikken. Dens virkning er centralt i Cosmelan behandlingen og giver mulighed for at opnå de bedste resultater. Masken skal forblive på de behandlede områder fra 8-12 timer (afhængig af hudtype og følsomhed).

Efter anvendelse af masken forlader man klinikken med masken på og væsker den af efter den angivne tid – så det er nødvendigt at finde en dag, hvor man kan holde fri efter behandlingen. Cremen Hydra Vital Factor K anvendes, som virker fugtigheds- og næringsgivende.

​Trin 2

– vedligeholdelse derhjemme. Vedligeholdelses produkter Cosmelan 2 virker yderligere for at reducere pigmentering og forhindrer dannelsen af nye mørke pletter. Man skal anvende Cosmelan 2 tre gange dagligt i de første 3 uger. I de efterfølgende 2 uger bruges den to gange dagligt og fra den sjette uge en gang om dagen op til flere måneder. Dette sikrer de bedste resultater og optimal pigmenterings behandling. Solbeskyttende creme SunBlock Mesoestetic bruges dagligt.​​